Dendermonde geeft mee licht tegen kanker

Kanker is donker. Nu nog meer dan anders. Daarom steunen wij als Lokaal bestuur Dendermonde Lichtpuntjes tegen Kanker, een gloednieuwe campagne van Kom op tegen Kanker. Ons doel? Hartverwarmende troost, hoop en steun geven aan alle inwoners van Dendermonde. Niet alleen voor hen die vechten tegen kanker maar ook voor iedereen die het moeilijk heeft in deze sombere tijd.

De lichtpuntjes zijn kleine lampionnen die samen het Grootste Lichtpunt tegen Kanker vormen op 14 november. Het lokaal bestuur zorgt alvast voor 100 lichtpuntjes tegen kanker die we zelf aankopen en opdragen aan alle inwoners van Dendermonde.

Kom op tegen Kanker trapt dit jaar de eerste Lichtpuntjes tegen Kanker af. De organisatie roept heel Vlaanderen op om voor deze gloednieuwe actie een lampion te kopen en zo een lichtpuntje te bieden aan een dierbare. Maar als lokaal bestuur zien wij het groter en willen wij graag een lichtje laten branden voor alle Dendermondenaars.

Behalve de 100 lampions die het bestuur zelf aankoopt, willen we een warme oproep doen aan alle inwoners om op 14 november zelf een lichtpuntje voor het raam te plaatsen, zo dragen we allemaal samen bij aan deze actie.

Op 14 november worden alle lampionnen samengebracht op één locatie in Vlaanderen. Ze zullen samen het Grootste Lichtpunt tegen Kanker vormen. Dat hartverwarmende spektakel wordt zaterdagavond 14 november uitgezonden op Eén. Met de actie wordt geld ingezameld voor een betere zorg voor kankerpatiënten en hun naasten.

Meer info via www.lichtpuntjestegenkanker.be

(Redactioneel: TROS_Radionieuws )