Cadeaubonnen worden gekoppeld aan wedstrijd

Op 1 december lanceerde de stad opnieuw Dendermondse cadeau- en horecabonnen met 20 % korting. De beschikbare cadeaubonnen waren opnieuw een groot succes en zijn na 1 week volledig uitverkocht. Zo investeerden we samen met onze inwoners opnieuw 125.000 euro in onze lokale economie! De Dendermondse cadeaubonnen zonder korting blijven natuurlijk wel een ideaal, gemakkelijk en veilig eindejaarsgeschenk. De bestelling en levering gebeurt volledig digitaal, ze zijn 1 jaar geldig en kunnen gebruikt worden bij de 160 deelnemende handelaars en horecazaken.

Van de horecabonnen is er wel nog voorraad. Er zijn bonnen van 50 euro, 25 euro en 10 euro en ze zijn 6 maanden geldig. Wie bijvoorbeeld een bon van 50 euro koopt, moet slechts 40 euro betalen. Goed voor 20 % korting bij de deelnemende Dendermondse horecazaken!

Meer info via www.dendermonde.be/cadeaubon.

Wedstrijd: Winkel hier en win 100 euro shoptegoed!

We willen lokaal shoppen nog extra promoten. Lokaal kopen is niet alleen solidair; het geld dat je bij onze lokale handelaars en horecazaken uitgeeft, geven zij terug. In lokale werkgelegenheid, in truitjes voor de

rugbyploeg of andere sponsoring van onze lokale evenementen. Dus, winkel en eet lokaal!

Vanaf vandaag lanceert de stad een extra campagne. U kunt het beeld in de bijlage terugvinden. De handelaars ontvangen affiches en flyers, ook op onze digitale kanalen zal dit beeld te vinden zijn.

Maar er is meer, we lanceren ook een wedstrijd: “Iets lokaal gekocht? Of je favoriete gerechten afgehaald? Deel je aankoop op sociale media met #shop9200 en maak elke maand kans op een Dendermondse cadeaubon ter waarde van 100 euro!”

(Redactioneel: TROS_Radionieuws )