De UiTPAS, heb jij hem al?

Wat kan je allemaal met de UiTPAS? Met een nieuwe campagne, de VerUiT de …’-campagne wil het gemeentebestuur de Zelenaar bewust maken van wat er allemaal mogelijk is met die UiTPAS. Deze campagne zal zowel via onze digitale kanalen en schermen als via print de Zelenaar bereiken en te zien zijn in alle gemeentelijke gebouwen en bij partners. Ook zullen er stickers bevestigd worden aan de inkom van alle gemeentelijke gebouwen die een verkoop- en/of ruilpunt zijn voor UiTPAS in de gemeente.

Deze campagne, en dat is bijzonder, wordt gedragen door bekende en gekende Zelenaars die vanuit hun specifieke ervaring getuigen over de UiTPAS . Daarnaast komen in deze campagne alle Zeelse UiTPAS-organisatoren in beeld: Sport Na School, vzw Ziac, Koreo Piko, en speelplein Pietieterken. Hiermee hopen we ook andere verenigingen te triggeren om lid te worden van deze UiTPAS-community. “De UiTPAS, een vrijetijdspas voor iedereen”, getuigt één van de Zelenaars. “Maar tegelijk is het nog onvoldoende bekend dat iedereen een UiTPAS kan aankopen, er punten mee kan sparen en ruilen over heel Vlaanderen en Brussel bij de verschillende UiTPAS-organisatoren.”

“De UiTPAS, neemt je mee op stap”, zegt een van deandere Zelenaars. “UiTPAS blijft een belangrijke instrument om elke Zelenaar toe te leiden naar ons ruime sport-, cultuur-, jeugd- en vrijetijdsaanbod. Ook in het kader van kansarmoedebestrijding is UiTPAS trouwens een belangrijke hefboom voor vele gezinnen die het financieel moeilijk hebben om deel te nemen aan al deze activiteiten”, zegt schepen Tineke Lootens (CD&V).

Foto (c) Gemeente Zele.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.