Circus- en straattheaterfestival Boulevart en autovrije zondag in stadscentrum

Elk jaar in september palmt BOULEVART de Dendermondse binnenstad in met circus en straattheater, maar ook muziek, dans, (kinder)animatie, workshops. “Nu de zomer stilaan ten einde loopt kijken wij al uit naar de volgende editie op zaterdag 17 & zondag 18 september 2022”, klinkt het bij de organisatie.

Boulevart wordt georganiseerd door CC Belgica en het lokaal bestuur Dendermonde met medewerking van bib, Cultuurloket, dienst duurzaamheid, dienst middenstand, dienst mobiliteit, Toerisme Dendermonde, erfgoedcel Land van Dendermonde, handelszaken Dendermonde, jeugddienst, KASK, Oxfam, SAMWD, City Sounds en stedelijke Musea. “Na twee bijzondere edities zijn we enorm blij dat we ons najaar kunnen inzetten met een editie van Boulevart zoals voorheen. Er is ook opnieuw koopzondag en autovrije zondag. Hiervoor worden de straten van de binnenstad op zondag afgesloten vanaf 12 u. Aan het SAS kan je ook terecht in de zomerbar voor een drankje, koffie of ijsje. Een infopunt is te vinden op de Oude Vest en aan CC Belgica.”

Boulevart wordt ingezet op zaterdagavond vanaf 17u op de Grote Markt met het danscollectief ONAF en een hilarisch leuke circusvoorstelling van 15feet6 op de Grote Markt. Vanaf 13u30 barst het feest zondag los in de binnenstad waarbij muziek, circus, straattheater, speeltuigen, etc de straten en pleinen vullen.”Het is feest want UiTPAS wordt 5 jaar en Rosse Buurten viert mee. Fanfares, muziekjes en rossige activiteiten zetten de Oude Vest in vuur en vlam terwijl de kermis draait en de rossen ongeduldig trappelen. Achteraf bekeken zal het weer veel te snel gedaan zijn!”

Volledig programma : https://www.ccbelgica.be/nl/programma/boulevart-2022/

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.