Camerata Productions zoekt jonge acteurs voor Othello

Inhetvoorjaarvan2023krijgtdescholenwerkingvanCamerataProductionsvzwuit Buggenhout/Dendermondeer een nieuwe, educatieve voorstelling bij:OthelloInde naam van de liefde!Een eigenzinnige en moderne interpretatie van de tragedie van WilliamShakespeare uit 1603.

Met herkenbare gevoelens als liefde, jaloezie, ambitie en wraak brengt deze nieuwe voorstelling de kroniek van een aangekondigde dood.Naast een speelreeks in GC De Pit (Buggenhout)zaldeze schoolvoorstellingookspelenin GCHof Ten Hemelrijk (Opwijk)en CC Belgica (Dendermonde).Metdezenieuwe voorstelling willen weverder inzettenop cultuurparticipatie voor scholieren en studenten.Onzeeerstejongerenvoorstelling “Wit Satijn”werd intussen meer dan35keer opgevoerd en ook met deze Othello willen we een theatervoorstelling maken diespeciaalgecreëerdisnaar de leefwerelden interessesvan jongeren“,zegtschrijverMichiel Donies.

Voor de creatie en eerste speelreeks van de educatieve toneelvoorstelling “Othello”zoekt Camerata Productionsnaarjong ogende acteurs tussen de 16 en 21 jaar. Leuke, enthousiaste spelers met de nodigegoestingomeen uniek verhaaltot levente brengen.Hiervoor wordt een casting voorzien op zondag 18 september2022.
Alle info over de audities en de speeldata is te vinden opwww.camerataproductions.be/casting

Foto (c) Camerata Productions.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.