Brunches op zondag worden Chill & Grill in Hof ter Buecken

In Hof ter Buecken hebben ze de brunches op zondag ingeruild voor Chill & Grill. Een zomers concept op het terras van het feestzalencomplex.

“Normaal hebben we op zondag brunches en we gingen Chill & Grill normaal enkel in juli en augustus doen, maar kozen er nu voor om vroeger beginnen”, zegt Joost Robberechts, de zaakvoerder van Hof ter Buecken in de Kasteelstraat. “Wat is er leuker dan op ‘t gemak een namiddag doormaken, met een aperitiefplankje met tapenade, olijfjes, olijfolie van Carl Huybrechts, grillgerechten, barbecue met bediening aan tafel, een dessertplank en loungemuziek op een overdekt terras, met als het nodig is terrasverwarmers.”

Vanaf 9 juni zal Hof ter Buecken ook binnen open zijn. “We hebben nu 60 tot 65 couverts en kunnen tot 100 gaan. Op zondag is iedereen welkom om te komen genieten van 12 tot 18 uur. We hebben de sluitingsperiode goed doorgemaakt, ik ben gezond gebleven, maar het waren de twee minst leuke jaren uit mijn loopbaan van 40 jaar.” Op 20 juli spelen Riguelle en Hautekiet een tuinconcert bij Hof ter Buecken.

Info: www.hofterbuecken.be

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)