Altijd Mooi Zele en Lingerie Angélique bundelen de krachten

De toekomst van ondernemen ligt in samenwerken. Dat hebben Ingrid van Altijd Mooi Zele en Lingeriewinkel Angélique goed begrepen. Samen zetten ze zich in om vrouwen tijdens en na een kankerbehandeling bij te staan. “Want je mooi voelen is altijd belangrijk. Altijd Mooi geeft vrouwen het Altijd Mooi-gevoel met haarwerken op maat afgewerkt. Lingeriewinkel Angélique biedt samen met bandagiste Martine Van Acker aangepaste lingerie aan. Deze samenwerking maakt de dienstverlening van Altijd Mooi alleen maar sterker”, volgens Ingris Berckmoes van Altijd Mooi.

“Samen met enkele collega-ondernemers uit andere steden werd Altijd Mooi enkele jaren geleden opgericht. Altijd Mooi is vanaf dan het adviescentrum in Zele voor een luisterend oor, trendy haarwerken , turbans en sjaals, haar en huid verzorgingsproducten en aangepaste lingerie. Daar onze afdeling haarwerken en pruiken wordt uitgebreid zijn we genoodzaakt om meer ruimte vrij te maken. We bieden nu ook LiLBHair Haar-Toppers aan voor dames en heren. Discretie is hier ook gegarandeerd”, volgens Ingrid Berckmoes. “Daar onze lingerie afdeling Special Care sterk groeiend en aan uitbreiding toe is, om een betere dienstverlening aan te bieden, is Lingerie Angelique de ideale partner. Zij is een absolute topspecialiste op dat vlak. Nu vormen we samen het adviescentrum van Altijd Mooi in Zele. Op slechts 50 meter van elkaar bieden we in de Kouterstraat de Altijd Mooi-diensten aan.”

Ook Angelique Ydens van Lingeriewinkel Angelique is laaiend enthousiast over deze samenwerking. “Ik ben al 21 jaar actief in de wereld van lingerie. Deze branche ligt me erg nauw aan het hart. Samen met Ingrid meewerken aan het verhaal van Altijd Mooi past volledig in mijn missie om elke vrouw gelukkig te maken. Bandagiste Martine Van Acker zorgt voor de perfecte pasvorm, zodat comfort en elegantie perfect samengaan. Naast lingerie zit men bij ons ook goed voor prothese-badmode en  comfortlingerie, en uiteraard ook de traditionele merken zoals Mey, Marie Jo, L’Aventure, Prima Donna, Twist, Empreinte, Aubade.Ruime keuze in nachtmode! Mey, RÖSH, Féraud, Pink Label, Pepita, Vivis, Liu Jo. Een plaats waar ze ruime keuze hebben, en in alle discretie geholpen worden.”

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.