Alexander De Croo vereert az Sint-Blasius met bezoek tijdens Dag van de Zorg

Het az Sint-Blasius was gisteren één van de organisaties die haar deuren openstelde voor het publiek voor Dag van de Zorg.

Niet minder dan 20 diensten namen deel. Zij gaven actuele informatie over tal van gezondheidstopics en gunden de bezoekers een blik achter de schermen van het ziekenhuis. Eén van onze geïnteresseerde bezoekers was premier Alexander De Croo, die samen met burgemeester Piet Buyse onze medewerkers met een bezoek vereerde. Hij bezocht onder meer de obesitaskliniek, de dienst dialyse, de robotkliniek en de wond- en voetkliniek. “Onze artsen en medewerkers waren zeer enthousiast om opnieuw te kunnen deelnemen aan een opendeurdag en in dialoog te kunnen gaan met de vele geïnteresseerde bezoekers. De interesse van de premier was de kers op de taart van onze Dag van de Zorg”, zegt Karen Pieters, algemeen directeur.

Op zijn Instagrampagina postte Alexander de Croo: “Ik kon vandaag ervaren hoe geavanceerd onze zorg is. We mogen trots zijn op de deskundigheid en warmte van de zorg in ons land”.

Foto’s (c) Az Sint-Blasius.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.