Afzien en doorbijten, GO Atheneum Dendermonde gaat tot het uiterste

Op woensdag 4 oktober schreven een aantal 5de en 6de jaars én een paar moedige leerkrachten van het GO! Atheneum Dendermonde zich in voor de Survival Trophy aan de Blaarmeersen te Gent.

Enkel voor de strafste leerlingen van Vlaanderen

"Overleven is belangrijker dan winnen," luidt het motto van deze hindernissenloop voor de derde graad van het middelbaar onderwijs. In ploegen van vier moeten deelnemers een parcours vol hindernissen afleggen. Wie gaat de uitdaging aan en trotseert de modderige hellingen, gladde balken en spectaculaire obstakels van het niets of niemand ontziende off-roadparcours?

De sleutel tot succes? Afzien, doorbijten, tot het uiterste gaan en je grenzen verleggen. Elkaar helpen bij het nemen van de hindernissen, daar draait het om. Dat, en genieten van de geleverde inspanning, natuurlijk.

Heerlijke sportnamiddag

Maar liefst 39 leerlingen en 4 leerkrachten waagden zich aan het helse parcours met wisselend succes, maar daarom niet met minder plezier!  Annelies Baeyens, leerkracht wiskunde, supporterde vanop de eerste rij en zag dat het goed was: “Heel indrukwekkend wat de deelnemers moeten doorstaan, ook leuk om vanop de zijlijn mee te maken.  Volgend jaar kom ik met plezier opnieuw supporteren!”

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.