Activiteiten voor kinderen en jongeren in handige brochure

De gemeente Zele lanceerde al voor de vierde keer een overzichtsboekje van alle gemeentelijke activiteiten voor kinderen en jongeren.

“Sinds vorig jaar verschijnen de boekjes drie keer per schooljaar. In september staat het aanbod in het najaar in de kijker, in januari verschijnt het aanbod voor het voorjaar en in mei komt het zomeraanbod. Op die manier bundelen we heel wat activiteiten die Team Vrije Tijd en Beleving, Team Bibliotheek en Team Samenlevingsopbouw organiseren”, zegt schepen van Jeugd Pieter Herwege (CD&V).

“De voorjaarsboekjes worden verdeeld via de Zeelse scholen, maar je kan er ook eentje komen halen in De Klodde, De Wiek, de bibliotheek, het gemeentehuis en bij ROTZ of de Sociale Dienst. In het boekje vind je bij elke activiteit ook de start van de inschrijvingen of ticketverkoop. Zo starten op maandag 23 januari de inschrijvingen voor het beestenboelkamp in de krokusvakantie. Zet het in je agenda! Vergeet ook niet dat je bij elke gemeentelijke vrijetijdsactiviteit punten kan sparen met je UiTPAS of korting kan krijgen als je een UiTPAS met kansentarief hebt. En wil je op de hoogte blijven van alle updates over het gemeentelijke vrijetijdsaanbod, volg ons dan via ‘Uit in Zele’ op Facebook en ‘gemeentezele’ op Instagram.”

Foto (c) gemeente Zele.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.