Lebbeekse jongeren wandelen met Warme William

Ken jij Warme William al? Warme William is de grote, blauwe beer die écht luistert naar jou.

Schepen van sociale zaken in Lebbeke Goedele De Cock: “Warme William wil kinderen en jongeren een hart onder de riem steken. Zeker in deze corona tijden zijn mentaal welbevinden en veerkracht voor iedereen heel belangrijk. Daarom stippelden we een wandeling met opdrachten uit. Nu er niet zoveel mag, is het een uitgelezen kans om er in de bubbel van het gezin nog eens op uit te trekken.

Wandelen met een goed gevoel

Warme William neemt kinderen de komende maanden mee op wandel door Lebbeke. Onderweg geeft hij opdrachten en tips en na elke opdracht krijgen de kinderen een letter waarmee ze de geheime boodschap van Warme William kunnen ontdekken. Kortom, een wandeling met een goed gevoel!

De eerste wandeling start en eindigt aan de kerk van de Minnestraat. De wandeling telt een 5-tal kilometer en loopt nog tot eind december.

Kinderen die de geheime boodschap ontdekt hebben, sturen die als de bliksem (samen met naam en adres) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ze mogen nadien een kleine beloning in de brievenbus verwachten! Binnenkort kondigen we ook de volgende wandelingen aan.

Lebbeke dankt Ludo Pissens van de Denderklokjes om, voor iedereen deze mooie kindvriendelijke wandeling uit te stippelen.

(Redactioneel: TROS_Radionieuws )